Karamellisert banansplitt


IMG_1857IMG_1923

En oppgradert utgave av den originale banansplitten. Smaker himmelsk!

Passer perfekt som kveldskos eller som en lettvint dessert.

 

Til to personer trenger du:

1 banan

bruntsukker

kanel

ingefær

sitronsaft

smør

IMG_1834

Slik gjør du:

1. Smør en ildfast skål med smør. Del bananen på langs og legg de med utsiden ned.

2. Smør bananene med litt sitronsaft.

3. Fordel godt med brunt sukker, kanel, smør biter og litt ingefær utover bananene.

IMG_1837 IMG_1840

4. Stekes midt i ovnen på 250ºC i 10-12 minutter.

 

Serveres varme med litt is, krem og sjokolade saus!

-Belle

 

IMG_1858

Karamellisert banansplitt
Print Recipe
En oppgradert utgave av den originale banansplitten. Smaker himmelsk! Passer perfekt som kveldskos eller som en lettvint dessert.
Porsjoner Forberedelse
2 personer 5 min
Koke/steketid
10-12 min
Porsjoner Forberedelse
2 personer 5 min
Koke/steketid
10-12 min
Karamellisert banansplitt
Print Recipe
En oppgradert utgave av den originale banansplitten. Smaker himmelsk! Passer perfekt som kveldskos eller som en lettvint dessert.
Porsjoner Forberedelse
2 personer 5 min
Koke/steketid
10-12 min
Porsjoner Forberedelse
2 personer 5 min
Koke/steketid
10-12 min
Ingredienser
Porsjoner: personer
Instruksjoner
  1. Smør en ildfast skål med smør, skjær bananene på langs og dem med yttersiden ned i skålen.
  2. Smør bananene med sitronsaft.
  3. Fordel godt med brunt sukker, kanel, smør biter og litt ingefær utover bananene.
  4. Stek midt i ovnen på 250ºC i 10-12 minutter.
Notater

Serveres varme med is, krem og sjokoladesaus!

Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *