Kakemenn


Kakemenn er myke og sprø på samme tid, noe som gjør det til min favoritt julekake! Oppskriften kan lages glutenfri. Oppbevar kakene i en lufttett kakeboks og nyt dem gjennom hele juletiden 🙂

Følg Made by Belle på Facebook for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter. Håper det smaker!

-BELLE

 

 

Kakemenn
Print Recipe
Koke/steketid
7-10 minutter
Koke/steketid
7-10 minutter
Kakemenn
Print Recipe
Koke/steketid
7-10 minutter
Koke/steketid
7-10 minutter
Ingredienser
Porsjoner:
Instruksjoner
  1. Smelt og avkjøl smør.
  2. Bland sammen alt det tørre.
  3. Rør vekselsvis inn det avkjølte smøret og melken. Arbeids deigen hurtig sammen.
  4. La deigen står kjølig minst 2 timer, gjerne over natten med plast rundt.
  5. Elt deigen lett sammen før du kjevl den ut til en 3-4 mm tykk lefse.
  6. Stikk ut kakemenn med kakeformer og plaser de på ett stekebrett med passe mellomrom.
  7. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 7-10 min.
  8. Avkjøles på rist og oppbevares i en lufttett kakeboks.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *