Hjemmelaget Cool-Whip


Cool-Whip er en amerikansk krem som ofte blir brukt som kake topping eller i no bake oppskrifter. Den er fastere enn vanlig krem og har en smak av vanilje. Kremen kan fryses ned og lages med laktosefri kremfløte. Dermed er den veldig anvendelig.

Håper det smaker!

-Belle

 


Hjemmelaget Cool-Whip
Print Recipe
En fast krem med vaniljesmak. Egner seg godt som topping på kaker eller i no bake oppskrifter. Kan fryses og lages med laktosefri kremfløte.
Porsjoner Forberedelse
1 posjon 10 min
Porsjoner Forberedelse
1 posjon 10 min
Hjemmelaget Cool-Whip
Print Recipe
En fast krem med vaniljesmak. Egner seg godt som topping på kaker eller i no bake oppskrifter. Kan fryses og lages med laktosefri kremfløte.
Porsjoner Forberedelse
1 posjon 10 min
Porsjoner Forberedelse
1 posjon 10 min
Ingredienser
Porsjoner: posjon
Instruksjoner
  1. Pisk kremfløten, melis og vaniljeessens. Sett i fryser, mens du forbereder gelatinen.
  2. Ha gelatinen og kaldt vann i en ildfast skål over vannbad på svak varme. Rør til den er tyknet, dette tar ca 2 minutter.
  3. Hell forsiktig i gelatin blandingen.
  4. Pisk på høy hastighet til kremen er passe stiv.
  5. Oppbevares kaldt før bruk.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *