Havrebolle kake med Nutella


Om du elsker havre boller er dette kaken for deg! Og med gi det en ekstra Nutella god sjokoladesmak. Kaken kan lages i forveien om den oppbevares i kjøleskap og burde tas ut minst 30 min før servering. Skal du servere glutenfritt er denne kaken noe av det tryggeste du kan lage, kjøp glutenfrie havregryn og resten gjør seg selv. En favoritt blant store og små!

 

Følg Made by Belle på Facebook for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter.

Håper det smaker!

-BELLE

 

 

 

Sjokoladebollekake
Print Recipe
Porsjoner
20 cm rund springform
Porsjoner
20 cm rund springform
Sjokoladebollekake
Print Recipe
Porsjoner
20 cm rund springform
Porsjoner
20 cm rund springform
Ingredienser
Porsjoner: cm rund springform
Instruksjoner
  1. Miks romtemperert smør og melis sammen til en myk blanding.
  2. Tilsett kakao og Nutella mens du forsetter å mikse.
  3. Tilsett melk og havregryn. Bland det sammen med en slikkepott til alt er blandet godt sammen.
  4. Om du vil pynte med sjokoladeboller tar du litt røre til side før du trykker resten godt sammen i en 20 cm springform dekket med bakepapir.
  5. Sett i kjøleskap i ca 2 timer og la den stå ca 30 minutter på benken før servering
  6. Pynt med sjokolade boller rullet i perlesukker og Nutella.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *