Frisk og lett ostesaus med skinke


Dette er en frisk og lett ostesaus som gjør seg utmerket med litt gressløk på toppen. Den er laget på råvarer som de fleste har i skapet sitt. Den er like god laget med glutenfritt mel og passer godt til all salgs typer pasta.

Håper det smaker!

-BELLA

 


Frisk og lett ostesaus med skinke
Print Recipe
Serveres med pasta og fersk gressløk. Sausen kan lages gluten og laktosefri.
Porsjoner
5 posjoner
Porsjoner
5 posjoner
Frisk og lett ostesaus med skinke
Print Recipe
Serveres med pasta og fersk gressløk. Sausen kan lages gluten og laktosefri.
Porsjoner
5 posjoner
Porsjoner
5 posjoner
Ingredienser
Porsjoner: posjoner
Instruksjoner
  1. Smelt smør i en kjele og rør inn mel.
  2. Spe inn melk og la det koke opp under omrøring. Kok til melken er tyknet. Ta kjelen av platen
  3. Rør inn egg og ost.
  4. Tilsett oregano og smak til med salt og pepper.
  5. Hakk bogskinke i passe biter og vend den inn i ostesausen.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *