Bringebær ostekake med nøttebunn


En fantastisk sommer kake! Den er frisk, lett og lyser opp. Med en mandel bunn som er naturlig glutenfri passer den utmerket til ett kakebord. Her har jeg valgt å dekorere den med philadelphia krem og friske bringebær for en ekstra sødme, ønsker du noe som går enda raskere vil jeg anbefale å pynte den med krem og bringebær.

Håper det smaker!

-Belle

 

 

 

Bringebær ostekake med nøttebunn
Print Recipe
Porsjoner
24 cm springform
Porsjoner
24 cm springform
Bringebær ostekake med nøttebunn
Print Recipe
Porsjoner
24 cm springform
Porsjoner
24 cm springform
Ingredienser
Nøttebunn:
Bringebær osten:
Porsjoner: cm springform
Instruksjoner
Nøttebunn:
  1. Mal mandlene food processor eller kvern.
  2. Visp eggehvitene og sukkeret til det blir helt stivt.
  3. Vend inn mandlene i den stive eggedosisen.
  4. Hell røren i en 24 cm springform med bakepapir i bunnen. Stekes på 170 grader i ca 25 min. Avkjøl bunnen i formen.
Bringebær osten:
  1. Kok opp 5 dl vann. Ta av platen og rør bringebærgeléen ut i vannet, til alt er oppløst. La det avkjøle til romtemperatur.
  2. Pisk kremfløten og sukkeret til det blir en fast krem.
  3. Knus bringebærene lett med en gaffel og tilsett til kremen.
  4. Rør inn den romtempererte kremosten til kremen er jevn.
  5. Tilsett den avkjølte geléen og bland det godt sammen.
  6. La kaken stå kaldt i minst tre timer før servering.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *