Banansplitt kake


 

Banansplitt er en deilig dessert spesielt i varmen, men har du noen gang tenkt på servere desserten som en kake? Dette er en «no bake» kake som kan lages glutenfri. Banan, ananas, jordbær og 2 typer av krem blir kaken en myk og frisk opplevelse, samtidig har den en bunn av kjeks og er toppet med valnøtter noe som får det til å knase litt.

I denne oppskriften brukes Cool-Whip, det er en amerikansk krem som du fint kan lage hjemme selv. Oppskriften på Cool-Whip finner du HER.

Håper det smaker!

-BELLE

 


Banansplitt kake
Print Recipe
Kan fryses!
Porsjoner
24 cm rund springform
Porsjoner
24 cm rund springform
Banansplitt kake
Print Recipe
Kan fryses!
Porsjoner
24 cm rund springform
Porsjoner
24 cm rund springform
Ingredienser
Kjeks bunn:
Bananfyll:
Porsjoner: cm rund springform
Instruksjoner
Kjeks bunn:
  1. Knus kjeksene i en food prosesor eller med en kjevle. Smelt smøret og bland det sammen med kjeks smulene.
  2. Trykk det jevnt utover formen og la det stå kaldt i minimum 10 minutter slik at den blir fastere.
Bananfyll:
  1. Miks sammen philidelfia ost, smør og melis til det får en kremete kosestens, dette tar ca 5 minutter.
  2. Hell kremost kremen utover kjeks bunnen.
  3. Skjær bananene, og ananasen i mindre biter. Tørk ananasen lett med litt papir så sukker laken ikke renner ut i kaken.
  4. Trykk bananene ned i kremen og strø ananas biter over.
  5. Spre cool-whip kremen jevnt over laget med ananas.
  6. Sett banansplitten kaldt i kjøleskapet i minst 4 timer for at alle lagene skal sette seg og få riktig tekstur.
Topping:
  1. Før servering pynter du med valnøtt biter, kirsebær eller jordbær. Serveres med sjokolade saus.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *