Bacon sjokolade chips


Søt, salt og sprøtt. Er du en av de som aldri får nok av bacon da er disse chipsene perfekte for deg! De er raske å lage og naturlig glutenfri. For best mulige chips bruk bacon med minst mulig fett.

Håper det smaker!

-BELLE


Bacon sjokolade chips
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
10 bacon skiver 30 min
Porsjoner Forberedelse
10 bacon skiver 30 min
Bacon sjokolade chips
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
10 bacon skiver 30 min
Porsjoner Forberedelse
10 bacon skiver 30 min
Ingredienser
Porsjoner: bacon skiver
Instruksjoner
  1. Klipp bacon skivene i to, rull de sammen til pølser og legg de med litt mellomrom på bakepapir.
  2. Stek baconet midt i ovnen i 15-20 min på 200 grader, til de blir brune og sprø. Avkjøl.
  3. Smelt sjokoladen over vannbad.
  4. Rull bacon bitene i sjokoladen og sett til kjølig i 30 min.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *